Глумци театра Гето

Милица Мандић

Милица Мандић

рођена 13.03.1995 у Приштини.

Члан сам Театра Гето од 2010. За Гето сам чула преко другара а одувек сам желела да се бавим глумом. Гето ми је био прекретница у животу у смислу одређивања мог позива, те сам управо због проживљеног искуства са овим театром 2013. године уписала глуму на Факултету Уметности Приштина Звечан.

Сада сам професионална глумица, живим, радим и стварам на Косову и Метохији, сарадник сам Приштинског Народног позоришта. Са колегиницама са класе основала сам трупу, која реализује бројна културна дешавања у Косовског Митровици. Негујем племенитост и лепоту аматеризма. Гето ме је томе научио, као што ме је научио да је пријатељство изнад свега!

Никола Поповић

Никола Поповић

Рођен: 24.09.1996.

У Гето сам дошао 2010-е године након завршетка основне школе. Љубав према глуми постојала је и раније па сам тако своју прву представу одиграо још у шестом разреду основне школе.

Уписујем Гимназију и ту сазнајем за Гето и без размишљања се пријављујем. У Гету сам провео најлепши период свог живота и свакако га сматрам прекретницом. Одиграо сам десетине представа, позоришних, циркуских, луткарских, и што је најважније стекао пријатеље.

Сада сам апсолвент права у Новом Саду, где живим и радим. Од глуме се никад нисам опростио па тако и даље стварам и играм у дечијим позоришним представама. Свирам гитару и бубањ а од скоро сам са својим пријатељима у Новом Саду основао омладински едукативни клуб у коме ће се, надам се, као и у нашем Гету образовати, дружити и играти неки други клинци и из њега, као ми из Гета, изаћи као људи.

Теодора Димитријевић

Теодора Димитријевић

рођена 2003.

Идем у медицинску школу у Грачаници.

У театру сам од августа 2015. године.

Моја прва представа је била “То није истина”.

Тренутно учествујем у организацији шестог позоришног фестивала “Биберче”.

Емилија Димитријевић

Емилија Димитријевић

рођена сам 2001.

Завршила сам Приштинску гимназију, а члан театра сам од децембра 2016. године. Прва представа у којој сам играла носи назив “ПМС” и премијерно је изведена у Зајечару, септембра 2018. године. Након тога сам децембра исте године играла у представи “То није истина” која говори у насиљу над децом.

Тренутно радим на организацији нашег шестог позоришног фестивала “Биберче”

Мила Михајловић

Мила Михајловић

У Гету од 2019.

Бавим се писањем поезије и рецитатор сам. Тренирам борилачке вештине и обожавам плес. У слободно време везем, кувам или читам књиге. Волим да путујем, упознајем нове културе и учим нове језике. Такође, омиљена ми је руска књижевност и планирам да издам збирку поезије мојих љубавних песама. Историја и политика су такође једне од мојих љубави.

Глума ми је љубав још од малих ногу.

Бојан Миладиновић

Бојан Миладиновић

У Театру Гето од 2019.

Ученик сам медицинске школе Лепина, лабораторијски техничар.

Свирам хармонику, члан сам црвеног крста Липљан. Тренирао сам кошарку и кик бокс. Освајао сам пуно диплома на различитим такмичењима.